.[].||||攪鬼混血兒朋友□■□■□■□
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

■□

首頁歡迎頁相冊Latest images會員註冊登入
最優秀的發帖人
牙瑤:)
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Vote_lcap`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Voting_bar`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Vote_rcap 
小櫻;]
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Vote_lcap`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Voting_bar`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Vote_rcap 
琪&Elsa
小容:-D
hung ;]
`笨小欣;p
蚊l0ve_817
KAI_YI=]
傻婆_瑤=]
最新主題
» 星座中誰最愛湊熱鬧
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Icon_minitime周六 9月 27, 2008 10:30 am 由 牙瑤:)

» halloween.
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Icon_minitime周五 9月 26, 2008 10:03 pm 由 牙瑤:)

» 12星萬萬不能從事的職業
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Icon_minitime周四 9月 25, 2008 10:23 pm 由 hung ;]

» 十二星座說謊的大師
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Icon_minitime周四 9月 25, 2008 10:21 pm 由 hung ;]

» 12星座天生人氣魅力
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Icon_minitime周六 9月 20, 2008 9:25 pm 由 蚊l0ve_817

» 你內心最崇拜的爸爸類型?
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Icon_minitime周六 9月 20, 2008 9:23 pm 由 蚊l0ve_817

» 12 星 座 童 話 主 角
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Icon_minitime周六 9月 20, 2008 9:22 pm 由 蚊l0ve_817

» 你命中註定的戀人是誰____]
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Icon_minitime周二 9月 16, 2008 8:44 pm 由 牙瑤:)

» C.E.T. 與農民
`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Icon_minitime周一 9月 15, 2008 5:29 pm 由 小櫻;]

查看誰在線上
目前總共有 26 位使用者在線上 :: 0 位會員, 0 位隱形及 26 位訪客

沒有

最高線上人數記錄為 33 人 [ 記錄時間 :: 周六 4月 27, 2024 4:21 am ]
搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋
投票
統計
目前總共有 13 位註冊會員
最新註冊的會員: ymca0123

目前總共發表了 2236 篇文章 在330個主題中

`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-]

向下 
發表人內容
KAI_YI=]
小唐老鴨;]
小唐老鴨;]
KAI_YI=]

文章數 : 87
注冊日期 : 2008-08-27

`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Empty
發表主題: `♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-]   `♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-] Icon_minitime周四 8月 28, 2008 12:55 pm

(`轉) `♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-]

1.巴斯光年殺左條龍之後變左咩?撒隆(殺龍)巴斯
2.從前有個gag掉左落地.........無爛到
3.郭富城唱咩歌?唱"這歌";去中國唱咩?"唱"人民幣
4.當你看完A 片後要作什麼?B 片(VCD 分A、B 碟)
5.咩植物識溜冰?花,花式(識)溜冰
6.皇后似咩?似廣場,皇后「像」廣場
7.咩玩具唔可以係船玩?爆旋(船)陀螺
8.有乜野慘過食屎?食兩舊屎
9.讀完中五讀乜?下午
10.食乜野昆蟲會瘦?蟻,食「蟻」瘦
11.用身體上邊樣野可以修飾雙手?毛髮,無法可修飾的一對手
12.1+1 幾時會=3?錯果陣
13.樹邊部份最得閒?葉,葉德嫻(得閒)
14.達文西密碼上面是什麼?達文西帳號
15.豬肉榮賣豬肉,菠菜蓮賣菠菜;咁衛蘭賣咩?My(賣)love my fate
16.咁吳卓羲賣乜?賣飛佛
17.鯊魚食左紅豆會變咩?紅豆沙
18.檸檬最怕咩生果呢?柑,柑橘檸檬
19.窩打老道的老豆叫咩名?窩打老豆
20.小明點解會跳得高過飛鵝山?因為飛鵝山唔識跳
21.估一句英文:「ABABBBAAAAAABBBABAAAABBBBAABBBAAAAA」?Long time no C(see)
22.點解唔可以係船上講笑話?因為個海聽到會笑,咁就會引起海嘯
23.機械人最鐘意扮咩?扮焦
24.去小明屋企禁極門鐘佢都唔開,最後講左一句乜小明先去開門?「我來自德成」
25.微分 sin 同 積分 sin 分別係咩呢?係「設計」同「入面」(d-sin 同 in-sin)
26.原來「瑜珈」的創辦人係兩個中國人,但係佢地只係創立左一大堆理論,佢地究竟係邊個呢?孔子、孟子
27.月經來為什麼不能吃健達出奇蛋呢?因為會讓你驚奇不斷...
28.為什麼小紅帽的胸部這麼小呢?因為她奶奶被大野狼吃掉了...
29.世界上最貴既係咩菜?係「巴菜」
30.食得檸檬多會傷架喎,傷咩呀?傷心囉
31.小明自己做暑期作業,第二日,佢死左,因為.....自作業,不可活。
32.M記寫住「笑容免費供應」,小明就去同佢講....:「唔該三個笑容拎走。」
33.兩條蕉係到行街,其中一條好熱除衫,另一條就.....咁扒街。
34.小明係20樓跳落街...佢無死到...但係點解死左隻雞?因為佢呀媽堃雞還神。
35.士多同邊個最老友?係葉文輝
36.咩爐係最臭?多士爐
37.最咸濕既粥?及第粥(因為gup底)
38.究竟益力多係咩味架呢?係「你今日飲左未」
39.有個癲佬係架飛機度dum左個滅火筒落黎,點解?因為佢癲既
40.香港邊度既人最鍾意搞爛gag?打鼓嶺(夠哂凍)
41.張祟基同張崇德個哥叫咩名?...張崇肯
42.為什麼姚明要抓皮卡超?因為他是火箭隊的。
43.咩生果唔打字?蕉,因為不打自招
44.人肉眼可以望萬里外既野,果樣係咩?花生(金龜麥萬里望花生)
45.咩文具最正義?筆!因為見死不救
46.當你唔識答問題你會諗到乜動物?係冇眼既鹿(no-eye deer)
47.係邊度減肥難d?倫敦(慢瘦倫敦)
48.多啦A夢入面,有邊個角色長大後會成為醫生? 小夫
49.一隻雀仔跌左落水,點解頭兩次都冇事? 因為有隻雀仔跌落水跌落水跌落水有隻雀仔跌落水被水沖去

50.咩動物識卓球? 英(鷹)式(識)卓
回頂端 向下

`♥♥♥♥50題超級爛gAg___;-]
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
.[].||||攪鬼混血兒朋友□■□■□■□ :: 娛樂, ,,* :: 迷語-IQ題區;]-
前往: